Oslavy MDŽ na Přerovsku

8. 3. 2020

Oslavy Mezinárodního dne žen organizované Okresním výborem KSČM Přerov a Městskými radami KSČM v Přerově a Hranicích se letos konaly v pátek 6. března. Jako každoročně si oslavu svého svátku nenechala ujít asi stovka žen v Přerově a více jak 50 v Hranicích, mnohé  v doprovodu svých partnerů. Na obou slavnostech byly ženy přivítány kytičkou a přáním k jejich svátku.

Nechyběla ani milá kulturní vystoupení, ať již přednes básně nejmladším členem KSČM v okrese Přerov Markem Novotným, vystoupení taneční formace D2Dance a skupiny Tři blondýny v Přerově. V Hranicích pak kulturní program zpestřil Bronislav Ludmila.

Přítomné svou gratulací pozdravili Lukáš Zahradník, člen ÚV KSČM v Přerově a v Hranicích Miroslav Raindl, předseda MR Hranice a Ivan Sumara, člen VV OV KSČM Přerov a člen Rady města Hranice.

Na obou akcích byla výborná nálada k čemuž přispěly svou hrou k tanci i poslechu hudební skupiny LiEL či Aragonit.

Přerovskou akci navštívili se svými partnery i předsedové okresních výborů ze Šumperka a Prostějova a členové VV KV KSČM Olomouc – Jolana Rippelová a Ludvík Šulda.

Zábava trvala až do večerních hodin. Zúčastněné ženy vyzvedly, že tradice oslavy svátku žen Komunistická strana Čech a Morav stále udržuje. Proto si organizátoři nejen v okrese Přerov, ale v celé České republice zaslouží velké poděkování.

Věra Vránová, předsedkyně OV KSČM Přerov