Obrovská demonstrace s Bárou proti komunistům, co nám předložila Čt a ČTK a jaká byla skutečnost!

26. 2. 2018

Zloděj křičí chyťte zloděje

Úžasný monolog Pospíšila z TOP 09, kdy sice skutečný chlap není, ale drtí sovětskou, či ruskou armádu, či prý ani neví, jak se jmenuje, byl úžasný. Tento hrdina vypínal svou hruď vstříc sovětským raketám, zaháněl je v projevu rukou a dav hučel úžasem. To Udženija dokázala porazit komunisty přece jenom jemněji, byť by asi musela ze sebe vytvořit hologram, aby Klementa Gottwalda skutečně porazila. A Kupkovo sólo s Markétou Pekarovou Adamovou z TOP 09 ani nestojí za komentování.

A opět tato nastupující garnitura politiků vyhrává hrdinné souboje s komunisty jak Sancho Pancha a dav sto lidí obdivně hučí. Takové hrdiny jsme už dlouho neměli. Pravda je, že se mnozí na chodníku bokem smáli, ale jaksi ne moc nahlas, protože bojovníci proti komunistům z roku 1948 měli tyče a cepíny. (Dokonce to naznačila i Česká televize)

Samozřejmě bychom nad těmi blouznivci mohli mávnout rukou, kdyby ČTK a Česká televize neukázala záběry, které ten dav ukázaly v přímém přenosu. Hezky zblízka, aby celý svět viděl. A zahraniční americké agentury dostávají snímky, kde rozzuřené davy odmítají nepřátelské Rusko a choulí se pod americkou ochranu Pentagonu a úžasné Evropské unie.

A nyní, co ČTK předává západu a zaručeně neprolhanému americkému tisku a jaká je skutečnost.

(Záběry České televize jsou ze stejného místa)

Více čtěte zde...

Autor: 
Skrytá pravda
Zdroj: 
http://www.skrytapravda.cz/domaci/1465-obrovska-demonstrace-s-barou-proti-komunistum-co-nam-predlozila-ct-a-ctk-a-jaka-byla-skutecnost