Den na Kojetínsku

27. 9. 2017

Pondělí 25. září se poslanec a kandidát do PS Josef Nekl společně s  kandidátem do PS a tajemníkem OV KSČM v Přerově Lukášem Zahradníkem a se členy ZO KSČM v Kojetíně setkával s občany Kojetína při předávání materiálů a drobných upomínkových předmětů KSČM k volbám do Poslanecké sněmovny. Cestou do Kojetína v obcích lepili Josef Nekl  a Lukáš Zahradník. Při besedě s občany v ulicích Kojetína  se prakticky nesetkali s negativním stanoviskem ke KSČM. Na členské schůzi a besedě k volbám bylo zřejmé, že komunisté a sympatizující udělají vše pro dobrý výsledek voleb do Poslanecké sněmovny ve svém obvodu.

Lukáš Zahradník v akci. A hned plechová tabule. Místo sešívačky přišlo na řadu lepidlo
Josef Nekl také "přiložil" ruku k dílu
Lukáš Zahradník a sešívačka v akci
Trochu urovnat, ať je to úhledné